augustus 2020

Enveloppetas

Enveloptas

Deze envelopetas kun je alleen maken als je alle andere cursussen voor gevorderden hebt gevolgd bij ons.

Meer informatie over de moeilijkheidsgraad en wat je precies gaat leren, volgt snel op deze pagina. Als je je wilt inschrijven, kan dat nu. 

Degenen die al cursussen bij ons hebben gevolgd, weten hoe deze tas eruit ziet. Voor alle anderen: de foto's voor deze pagina volgen zo snel mogelijk! 

Wat moet je meenemen naar deze cursus?
Je eigen gereedschap. Zoals een rolmes, een scherp mesje, een metalen liniaal, een priem, een fineliner potlood, bij voorkeur je eigen omboekhamer en vouwbeentje. Mocht je dit niet hebben, kun je het bij ons in de winkel kopen. 

Het leer en de fournituren waarmee je je tas gaat maken kun je aanschaffen bij ons in de winkel, gemiddelde kosten voor een tas zijn circa 65,00 euro. Je kunt alleen met pin of met een tikkie bij ons betalen. 

Schrijf je nu in!

Maximaal 5 personen

Inhaallessen protocol U schrijft zich in voor een cursus of meerdere cursussen, waarvan de data op de site staan vermeld. Hou deze data vrij in uw agenda, want het is helaas niet mogelijk om een les in te halen. Mocht u een calamiteit ervaren of ineens ziek worden, kunt u een uiteraard wel een les inhalen, maar dit kan alleen op de door ons vooraf opgegeven data, tijden en binnen 2 weken, nadat de cursus is afgelopen. Is uw tas dan nog niet voltooid, kunt u lesuren bijkopen op basis van 25,00 euro per uur, vrij van btw.

  • "Best wel een pittige cursus maar ben met een hele leuke tas naar huis gegaan!'