Oprichter van Cursustassenmaken.nl is Mrs. Rosehip, een jong label dat o.a. de prijs van De Bijenkorf heeft gewonnen voor beste vrouwelijke ondernemer van Den Haag en van wie de tassen zijn getoond in Milaan tijdens de Salone del Mobile op het Nederlandse paviljoen. Kenmerk van dit label is het geplisseerde leer. (www.mrsrosehip.com). De vrouw achter Mrs. Rosehip, Roos van Put geeft onder meer privélessen bij cursustassenmaken.nl. Kijk ook bij Specials op deze site voor meer info over privéles.

Kenmerkend voor tassen van Mrs. Rosehip is het geplisseerde leer. 

Haar tassen worden onder andere verkocht in de winkel van het Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam. Voor meer informatie over verkooppunten zie de webshop van Mrs. Rosehip: www.mrsrosehip.com.

  • ''Oprichter van Cursustassenmaken.nl is Mrs. Rosehip, een jong label dat o.a. een prijs van De Bijenkorf heeft gewonnen voor beste vrouwelijke ondernemer van Den Haag''.
  • ''Tassen van Mrs. Rosehip zijn geëxposeerd in het Nederlandse paviljoen tijdens de Salone del Mobile in Milaan''.
  • ''Tassen van Mrs. Rosehip worden vanaf oktober 2019 in Basel getoond tijdens de tentoonstelling 'Bags - Icons and Investment', een grote overzichtsexpositie van iconische tassen van oa Vuitton en samen met tassen van jonge internationale ontwerpers''.