Oprichter van Cursustassenmaken.nl is Mrs. Rosehip, een jong label dat o.a. een prijs van De Bijenkorf heeft gewonnen voor beste vrouwelijke ondernemer van Den Haag en van wie de tassen zijn getoond in het paradijs van design, in Milaan tijdens de Salone del Mobile op het Nederlandse paviljoen. Kenmerk van dit label is het geplisseerde leer. (www.mrsrosehip.com). De vrouw achter Mrs. Rosehip, Roos van Put geeft onder meer privélessen bij cursustassenmaken.nl.

Kenmerkend voor tassen van Mrs. Rosehip is het geplisseerde leer. Zij is de enige in de wereld van de tassen die met geplisseerd leer werkt. 

Haar tassen worden onder andere verkocht in de winkel van het Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam, LIVstores in Utrecht en online bij Seriously Good. Voor meer informatie over verkooppunten zie de webshop van Mrs. Rosehip: www.mrsrosehip.com.

  • ''Oprichter van Cursustassenmaken.nl is Mrs. Rosehip, een jong label dat o.a. een prijs van De Bijenkorf heeft gewonnen voor beste vrouwelijke ondernemer van Den Haag''.
  • ''Tassen van Mrs. Rosehip zijn getoond in het Nederlandse paviljoen tijdens de Salone del Mobile in Milaan''.
  • ''Mrs. Rosehip is de enige in de wereld van de tassen die met geplisseerd leer werkt. Een Mrs. Rosehip herken je dan ook altijd! When you see pleats, it is a genuine Mrs. Rosehip''.