januari 2022juni 2022

De keuze Combideal Medium omvat de Startcursus Basistechnieken, Urban Shopper en de Beugeltas, ook wel bekend als de dokterstas. Tijdens deze les maak je kennis met 3 technieken: de eerste is de techniek '2 x keren', de 2de is de Urban Shopper en de derde is de Dokterstas. Je maakt tijdens alle lessen gebruik van onze patronen. Wij leren je de patronen te lezen en toe te passen. 

Wanneer je kiest voor een combideal ben je ook nog goedkoper uit dan wanneer je voor losse cursussen kiest. Schrijf je in!

Het materiaal is niet inbegrepen in deze Combideal. In les 1 maak je gebruik van ons gereedschap, lijm, klemmetjes etc. Het leer voor alle tassen die we in deze combideal maken, kun je bij ons kopen, maar dat hoeft niet, als je zelf een adresje hebt, kun je je eigen leer meenemen. Vanaf les 2 gebruik je je eigen gereedschap, zoals rolmes, olfamesje, lijm. In les 1 krijg je van ons een lijst met benodigd gereedschap + een lijst met leveranciers waar je wat (online) kan kopen. 

Inbegrepen unieke modules

  • Startcursus Basistechnieken

  • Urban Shopper

  • Dokterstas

  • ''Zo professioneel hoe je hier les krijgt! WOW!''
  • ''We hadden al gehoord dat je hier moest zijn om het vak van tassen maken te leren, al onze hoog gespannen verwachtingen zijn uitgekomen. Met stip op 1 deze Combicursus!''