februari 2022juni 2022

handvat met kern masterclass

Een handvat maakt of breekt je tas. In deze masterclass leren wij je een professioneel handvat te maken waarbij haute couture technieken een rol spelen. Om een dergelijk professioneel handvat te kunnen maken, gebruiken wij het filteerapparaat en diverse filteerijzers alsmede diverse tools zoals punches en een speciale tang. Al dit specifieke gereedschap hoef je voor deze masterclass niet aan te schaffen, je kunt het van ons lenen en na deze masterclass geven wij je de namen van de leveranciers waar je het kunt kopen. We maken in deze masterclass 1 handvat en dat neemt circa 6 uur in beslag. Je gaat dus niet met een tas naar huis, maar met een handvat. Na deze masterclass kun je alle geleerde technieken gaan toepassen op een tas. En ook hier weer geldt: het tiende handvat dat je maakt is 10x beter dan het eerste handvat dat je maakt. 

 

Wat is dit voor masterclass?

Je leert een professioneel handvat met kern te maken waarbij je gebruik maakt van een nieuwe tool voor de industriële naaimachine en van divers (onbekend) specialistisch gereedschap. 

 

Inbegrepen in deze masterclass: patronen, verstevigingsmateriaal, lijm. Het leer neem je zelf mee. Dit moet soepel zijn en niet dikker dan 1,8 mm. 

 

Als je het volgende gereedschap in huis hebt, neem het ajb mee: 

1. Je gebruikelijke set gereedschap, zoals scherp mes en/of rolmes, priem etc.

2. handschalm mes, bij voorkeur Vergez Blanchard, als je dat niet in huis hebt, kun je het van ons lenen - en hierbij behorende overige tools. 

 

Voor wie is deze masterclass?

Voor gevorderden met veel ervaring (en geduld). 

 

  • ''Dit is dé plek om dit handvat te leren! Supergaaf om nu echt te weten hoe dit moet.''