January 2020March 2020

Tight Triangle Souffle

We will translate this page in English soon. 

New dates following soon too.

Driehoeksoufflé

Wat is dit voor cursus?

Bij deze techniek wordt een groot beroep gedaan op je ruimtelijk inzicht. Niet alleen qua techniek moet je ver gevorderd zijn, maar ook wat betreft inzicht in het van 2D naar 3D denken. Mrs. Rosehip is een master binnen deze techniek en zij zal deze cursus geven. 

Voor wie is deze cursus?

Aangezien je hier op het niveau ver gevorderd zit, moet je bij ons de volgende cursussen hebben gevolgd: startcursus basistechnieken, urban shopper, dan wel shirtband bag, patroontekenen, keersoufflé, camerabag, zadeltas en aangestikte bies. Als je deze cursussen niet bij ons hebt gevolgd, maar je denkt wel op niveau ver gevorderden te zitten, neem dan even contact met ons op. 

Wat leer je allemaal bij deze tas?

  • een patroon op gevorderden niveau, alle kennis die je tot nu toe bij ons hebt opgedaan, komt van pas
  • een soufflé volgens een nieuwe techniek
  • variaties op het patroon
  • verschillende manieren om een draagriem te bevestigen
  • verschillende soorten kernen te gebruiken, buiten de gebruikelijke texon

Wat moet je meenemen naar deze cursus?

Je eigen gereedschap en tape. Zoals een rolmes, een scherp mesje, een metalen liniaal, een priem, een fineliner potlood, bij voorkeur je eigen omboekhamer en vouwbeentje, dubbelzijdig tape, nylon tape. Mocht je dit niet hebben, kun je het bij ons in de winkel kopen. 

Het leer en de fournituren waarmee je je tas gaat maken kun je aanschaffen bij ons in de winkel, gemiddelde kosten voor een tas zijn circa 65,00 euro. Je kunt alleen met pin of met een tikkie bij ons betalen. 

Schrijf je nu in!

Maximaal 5 personen

Inhaallessen protocol U schrijft zich in voor een cursus of meerdere cursussen, waarvan de data op de site staan vermeld. Hou deze data vrij in uw agenda, want het is helaas niet mogelijk om een les in te halen. Mocht u een calamiteit ervaren of ineens ziek worden, kunt u een uiteraard wel een les inhalen, maar dit kan alleen op de door ons vooraf opgegeven data, tijden en binnen 2 weken, nadat de cursus is afgelopen. Is uw tas dan nog niet voltooid, kunt u lesuren bijkopen op basis van 25,00 euro per uur, vrij van btw. 

 

 

 

 

 

 

  • Mrs. Rosehip: ''Voordat je een tas echt in je vingers hebt, moet je deze minsten 10x uit je hoofd, zonder je aantekeningen, kunnen maken. De driehoeksoufflé kun je op verschillende manieren maken en zoals altijd is 'the devil in the detail'. Zo ook bij deze tas. En ook: met het laatste naadje kun je je tas nog verpesten. Dat geldt bij de driehoeksoufflé als geen ander. Deze tas is weinig vergevingsgezind. Maar.... als alles op zijn plek zit zoals het hoort, heb je dan ook echt een super super strakke toffe tas'!! Geduld en de wil tot precisie zijn ook hier een fijne eigenschappen!