April 2020May 2020

The Round Gusset Bag

We will annouce new dates soon and we will translate this page in English soon too. 

 

Aangestikte bies

Wat is dit voor cursus?

Bij deze techniek komt alles samen wat je tot nu toe hebt geleerd. Van precies patroontekenen en toegiften berekenen, tot omtrek van je tas berekenen. Het soufflé dat je tot nu toe hebt gemaakt, zoals het doorlopende soufflé, het soufflé bij de keersoufflé en zadeltas, geeft je die kennis die je nodig hebt om het soufflé bij de aangestikte bies te maken. 

Voor wie is deze cursus?

Aangezien je hier op het niveau ver gevorderd zit, moet je bij ons de volgende cursussen hebben gevolgd: startcursus basistechnieken, urban shopper, dan wel shirtband bag, patroontekenen, keersoufflé, camerabag, zadeltas. Als je deze cursussen niet bij ons hebt gevolgd, maar je denkt wel op niveau ver gevorderden te zitten, neem dan even contact met ons op. 

Wat leer je allemaal bij deze tas?

Veel!

  • zelf je patroon en je bepaalt de ronding van het soufflé;
  • een patroon op gevorderden niveau, alle kennis die je tot nu toe bij ons hebt opgedaan, komt van pas
  • een aangestikte bies volgens een nieuwe techniek
  • 2 kleppen te maken
  • hoe je 2 kleppen exact dezelfde maat kunt geven
  • verschillende manieren om een draagriem te bevestigen
  • de tas met pigskin te voeren maar ook hoe je deze tas met leer als voering kunt maken

Wat moet je meenemen naar deze cursus?

Je eigen gereedschap. Zoals een rolmes, een scherp mesje, een metalen liniaal, een priem, een fineliner potlood, bij voorkeur je eigen omboekhamer en vouwbeentje. Mocht je dit niet hebben, kun je het bij ons in de winkel kopen. 

Het leer en de fournituren waarmee je je tas gaat maken kun je aanschaffen bij ons in de winkel, gemiddelde kosten voor een tas zijn circa 65,00 euro. Je kunt alleen met pin of met een tikkie bij ons betalen. 

Schrijf je nu in!

Maximaal 5 personen

Inhaallessen protocol U schrijft zich in voor een cursus of meerdere cursussen, waarvan de data op de site staan vermeld. Hou deze data vrij in uw agenda, want het is helaas niet mogelijk om een les in te halen. Mocht u een calamiteit ervaren of ineens ziek worden, kunt u een uiteraard wel een les inhalen, maar dit kan alleen op de door ons vooraf opgegeven data, tijden en binnen 2 weken, nadat de cursus is afgelopen. Is uw tas dan nog niet voltooid, kunt u lesuren bijkopen op basis van 25,00 euro per uur, vrij van btw.

  • "Best wel een pittige cursus maar ben met een hele leuke tas naar huis gegaan!'