CTM Academy by Mrs. Rosehip

Wil je een korte beroepsopleiding tot vakbekwaam tassenmaker volgen? 

CTM Academy by Mrs Rosehip is de naam voor het onderdeel Jaaropleidingen (fulltime en deeltijd) binnen ons opleidingsinstituut. 

Wij hebben 2 vestigingen: 1 in Den Haag en 1 in IJmuiden.

Bij onze jaaropleiding leer je op professionele en ambachtelijke manier tassen van leer maken en ambachtelijk leer bewerken. Wij bieden een beroepsopleiding in de vorm van een jaaropleiding, of in deeltijd. Je kunt ook afzonderlijke modules uit het jaarprogramma volgen. Het is mogelijk om als beginner te starten. Ook de gevorderden kunnen instappen op het niveau dat bij hen past. 

Theorie en praktijk van de jaaropleiding vakbekwaam tassenmaker omvatten in het kort het volgende: verschillende constructies en technieken komen aan bod, van 2D naar 3D denken en ontwerpen, materiaalkennis in relatie tot het ontwerpen, PR/social media, hoe zet je je eigen label in de markt, wij geven je een lijstje met (inter)nationale leerbeurzen die je samen met je groep of zelfstandig bezoekt. Ook krijg je les in de zadelsteek, dit is een handstiktechniek. Je krijgt onderwijs van zeer ervaren docenten: zij zijn CRKBO geregistreerd en hebben jarenlange ervaring. Sommige docenten hebben ook nog een eigen label en kunnen je dus ook vanuit die hoek alles vertellen over het vak. 

We zijn gevestigd in het Belgisch Park van de gemeente Den Haag, een wijk vlakbij het strand van Scheveningen en in een straat met veel leuke delicatessenzaken en boetieks. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland (ook cursisten uit België en Luxemburg komen naar ons!). Zowel met de auto als met OV. Parkeren is ook geen probleem bij ons, tot en met 13.00 uur is het gratis parkeren (periode 1 juni t/m 1 oktober uitgezonderd). Bij onze 2de locatie in IJmuiden kun je elke dag gratis parkeren en ook hier zijn wij heel goed bereikbaar met het OV.