CTM Academy by Mrs. Rosehip

Wil je een opleiding tot vakbekwaam tassenmaker volgen? En wil je net een stapje hoger dan het cursusniveau? Next level cursus tassen maken? 

CTM Academy by Mrs Rosehip is de naam voor het onderdeel Jaaropleidingen binnen ons opleidingsinstituut. Ofwel: cursus tassen maken next level! Binnen de jaaropleiding bij CTM Academy ga je dieper op de materie van het tassenmaken in. De jaaropleiding Vakbekwaam Tassenmaker bij onze CTM Academy is intensiever dan het pakket individuele cursussen dat je bij ons kunt volgen.

Theorie en praktijk van de jaaropleiding vakbekwaam tassenmaker omvatten in het kort het volgende: verschillende constructies en technieken komen aan bod, van 2D naar 3D denken en ontwerpen, materiaalkennis in relatie tot het ontwerpen, PR/social media, hoe zet je je eigen label in de markt, excursies naar internationale leerbeurzen, meet & greet met leerleveranciers & fourniturenbedrijven, een Q and A en/of lezing van ontwerpers en van tassendesigners die hun eigen (inter)nationale label hebben. Je krijgt onderwijs van zeer ervaren docenten: zij hebben eerstegraads lesbevoegdheid, zijn CRKBO geregistreerd en hebben jarenlange ervaring - soms wel 30 jaar! Sommige docenten hebben ook nog een eigen label en kunnen je dus ook vanuit die hoek alles vertellen over het vak. 

We zijn gevestigd in het Belgisch Park van de gemeente Den Haag, een wijk vlakbij het strand van Scheveningen en in een straat met veel leuke delicatessenzaken en boetieks. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland (ook cursisten uit België en Luxemburg komen naar ons!). Zowel met de auto als met OV. Parkeren is ook geen probleem bij ons, tot en met 13.00 uur is het gratis parkeren.